Super Junior 5th album MR.SIMPLE

Super Junior 5th album MR.SIMPLE

Tuesday, 23 August 2011

SERONOK NYE ARI NIE......!!!!

bertuah nye laa dpt beli e-pop isu 24 bulan september punye......cover depan nye gambar super junior <mr simple>......berita2 nye pon bnyk artis2 yg best2....poster pon cantik2..... lagi2 poster girls generation/snsd...abg aq suke...haha...exam ari nie pon oke laa.....yg lagi seronok nye...esok last paper untuk trial pmr.....pastu bole rehat jap....raya pon dah dekat....yeay..!!!!!!

Monday, 15 August 2011

Sweettwinz 1st GiveAway

                                          

                                                    cantik nye....comel nye.......ngee~


Wednesday, 3 August 2011

GA Brooch Raya

saye join.....ngeee~

Anda Mahu Doodle Percuma.....?

assalamualaikum dan selamat berpuasa :)

buat julung kalinya nad menganjurkan satu giveaway untuk blog nad lah. nad tak mengharap banyak penyertaan pun, sebab blog nad ni blog cikai, tak banyak orang datang -..-

hadiah-hadiah untuk di giveaway-kan ialah :

1) doodle x 3 *nad lukis sendiri hehe
2) domo keychain tajaan needle and thread x 1
3) hp pouch tajaan needle and thread ( boleh pilih design ) x 1
3) edit keseluruhan blog x 2


syarat penyertaan :


-follow blog nad dan needle and thread


-like page needle and thread
-buat satu entry @ tumpang mana-mana entry tentang giveaway ini.
-copy banner dan lekatkan pada entry tersebut dan link terus ke sini.
-tag 2 orang blogger lain *tak wajib
- tinggalkan url entry tersebut dekat comment box entri ini.

*tiada tarikh tutup buat masa ini :)

terima kasih semua,
assalamualaikum.


......xoxo......

Tuesday, 2 August 2011

Super Junior 5th album MR.SIMPLE

Best nye lagu2 baru super junior....
diowg sume hensem-hemsem.....ngeee~
hahaha mrepek lak aq nie....

lagu2 baru super junior :
  • mr simple
  • opera
  • be my girl
  • walkin
  • feels good
  • storm
  • good friend
  • memories
  • my love,my kiss,my heart
  • y
  • white christmas
  • sunflower

I <3 super junior.....ngee~ ^_^

.......xoxo........