Super Junior 5th album MR.SIMPLE

Super Junior 5th album MR.SIMPLE

Wednesday, 28 September 2011

hari terakhir belajar......( tingkatan 3)





sedih nye tadi....hari terakhir belajar.....lepas nie tak de belajar lagi buat tahun nie..
tadi "mathematics" adalah mata pelajaran terakhir untuk tahun nie.....sbelum balik teacher banyak bagi pesanan kt kitowang....sebak bila dengar teacher bagi ucapan tadi....rase cam nak nangis aje...tapi terpaksa aku tahan....tahun nie rase cam cepat aje masa berlalu....pejam celik pejam celik...dah nak PMR....huwaaa...sedih nyeee....

esok dah nak susun meja.....tiada lagi belajar.....isk3...(sedih)
terima kasih cikgu2 yang telah mengajar kelasku iaitu 3 Dedikasi....jasa mu akan ku kenang buat selama-lamanya.....saya sayang cikgu.....aduh...rindu pulak kat cikgu....rindu nak belajar lagi.......huwaaaaa.....aku takkan lupe kan kenangan mase tingkatan 3 nie.....cikgu2 jugak......muahh....sayang cikgu suma....

Monday, 26 September 2011

seronok dapat kelas baru





yeay....!! hari nie tak sedih agi dah.....kurang sket masalah.....sebab hari nie dapat kelas baru...setelah sekian lame duduk belajar dalam makmal sains ajew....penat2....

tapi bile dpikirkan balik....lagi seminggu nak PMR baru dapat kelas baru....haha ape laa...seminggu jew...
tapi tak ape laa.....asyik duk kt makmal aje....penat tau....duduk atas kerusi tinggi yang tak de tempat sandar....haha mepepek....tapi takpe....nanti lepas exam bole lepak2 kat kelas baru....hmm best2....~

tak sabar nak abis exam...bole buat ape2 aje yg aq suke...nak beli itu.....nak makan ini.....haha terok3....
aq kena wat yg terbaik untuk PMR....supaya dapat kejar cita-cita aq.....hehe....harap2 laa dapat...~

Sunday, 25 September 2011

semakin hari semakin sedih......


geramnye.....kali nie da masuk dua kali da kwn aq wat pendrive aq jadi camnie.....
abis suma file dlm tu tak leyh bkak....bkan tu aje...sipa ade virus agi....huwaaa...SEDIH aq...dah Laa dlm tu banyak gmba2 yg aq sayang.....lagu-lagu,video,mcm2 lagi la....penat lelah aq kumpul semua tuh da bertahun-tahun.....lsekejap aje da jadi camnie....geram geram geram.......!!!!!! setiap hari ade masalah....SEDIH aq.....huwaaa.....aq rindu kt gamba uh.......rse cam nk hempas je laptop nie....tpi x bole....nie bkan laptop aq yg beli.....kalau tak...lme da aq hempas laptop nie...aq msg dia x blas....aq call lagi laa x angkat.....

brtambah lagi dgan exam yg dah nk dekat.......8 hari jew lagi.....huwaaaa.....geramm laa aq ngan ko nie....(orang yg bwat pendrive jadi bnyk virus ngan x leyh bkak file nye).....aq GERAM GERAM GERAM.......
SEDIH SEDIH SEDIH......... hari hari sedih~

Saturday, 24 September 2011

macam-macam masalah......

sedihnye.....makin dekat exam pmr makin banyak masalah yg timbul....
geram-geram.....maaf kan aq kawan2...aq harap ko maaf kan aq....dua hari berturut-turut aq rse hidup aq tak tenang....macam2 masalah yg datang...dah laa tggal seminggu lagi nk PMR....hati aq tak tenang....mcam2 perasaan yg ade dlm hati nie....takut,sedih & mcm2 laa.....nk study pun mcm x de mood...dsebabkan masalah yg selalu timbul.....aq nak berjaya tapi.....adooiii....ape nak jadi nie...rse nk nangis pon ade..dah laaa aq x de tempat nk mengadu....selalu cakap sorang2....tpi masih waras lagi yew....huwaaaa....sedih nye....masalah selalu datang....exam pon da tggal seminggu......aq nk berjaya..supaya mak & ayah aq gembira....sedih nye....

YA ALLAH,PERMUDAHKAN LAH LIKU-LIKU HIDUP HAMBA MU INI DAN BERIKAN LAH HAMBA MU KEJAYAAN DI DUNIA & DI AKHIRAT DAN BERIKANLAH SEMANGAT UNTUK HAMBA MU INI BELAJAR RAJIN2......AQ MEMOHON KPD MU YA ALLAH DAN MAKBUL KAN LAH DOA HAMBA MU INI.....AMIN...

Tuesday, 23 August 2011

SERONOK NYE ARI NIE......!!!!

bertuah nye laa dpt beli e-pop isu 24 bulan september punye......cover depan nye gambar super junior <mr simple>......berita2 nye pon bnyk artis2 yg best2....poster pon cantik2..... lagi2 poster girls generation/snsd...abg aq suke...haha...exam ari nie pon oke laa.....yg lagi seronok nye...esok last paper untuk trial pmr.....pastu bole rehat jap....raya pon dah dekat....yeay..!!!!!!

Monday, 15 August 2011

Sweettwinz 1st GiveAway

                                          

                                                    cantik nye....comel nye.......ngee~


Wednesday, 3 August 2011

GA Brooch Raya

saye join.....ngeee~

Anda Mahu Doodle Percuma.....?

assalamualaikum dan selamat berpuasa :)

buat julung kalinya nad menganjurkan satu giveaway untuk blog nad lah. nad tak mengharap banyak penyertaan pun, sebab blog nad ni blog cikai, tak banyak orang datang -..-

hadiah-hadiah untuk di giveaway-kan ialah :

1) doodle x 3 *nad lukis sendiri hehe
2) domo keychain tajaan needle and thread x 1
3) hp pouch tajaan needle and thread ( boleh pilih design ) x 1
3) edit keseluruhan blog x 2


syarat penyertaan :


-follow blog nad dan needle and thread


-like page needle and thread
-buat satu entry @ tumpang mana-mana entry tentang giveaway ini.
-copy banner dan lekatkan pada entry tersebut dan link terus ke sini.
-tag 2 orang blogger lain *tak wajib
- tinggalkan url entry tersebut dekat comment box entri ini.

*tiada tarikh tutup buat masa ini :)

terima kasih semua,
assalamualaikum.


......xoxo......

Tuesday, 2 August 2011

Super Junior 5th album MR.SIMPLE

Best nye lagu2 baru super junior....
diowg sume hensem-hemsem.....ngeee~
hahaha mrepek lak aq nie....

lagu2 baru super junior :
  • mr simple
  • opera
  • be my girl
  • walkin
  • feels good
  • storm
  • good friend
  • memories
  • my love,my kiss,my heart
  • y
  • white christmas
  • sunflower

I <3 super junior.....ngee~ ^_^

.......xoxo........